Blog

Welkom op de Beleef Reizen blog

Bekijk de laatste updates van onze reisspecialisten en ambassadeurs

28 januari 2020 |

Live like a local: ga surfen!

Je hebt vast weleens een film of serie gezien waarbij talloze surfers de hoogste golven pakken bij het beroemde strand van Bondi Beach in Sydney. Surfen is razend populair aan de oostkust van Australië, je zou het bijna een volksport kunnen noemen.

05 december 2019 |

4 Camper tips voor beginners

Australië is een razend populair camperland. Je vindt er prachtige kustwegen, zoals de Great Ocean Road. Het land is enorm groot, kilometers asfalt genoeg om te oefenen met camper rijden. Voordat je start aan je camperavontuur geven we je graag 4 tips mee

08 november 2019 |

Het amfitheater Wilpena Pound

Natuurlijk ken je Romeinse amfitheaters waar vroeger gladiatorengevechten werden gehouden, maar in Zuid-Australië krijgt het woord ‘amfitheater’ een nieuwe betekenis als je Wilpena Pound hebt gezien. Dit wonderschoon amfitheater is op natuurlijke wijze on

25 oktober 2019 |

Top 5 bezienswaardigheden Melbourne

Een rondreis door het zuidoosten is niet compleet zonder de wereldstad Melbourne bezocht te hebben. Als cultuurhoofdstad van Australië kom je er ogen tekort! Daarom geef ik je in dit blog 5 bezienswaardigheden die je absoluut gezien moet hebben.

12 oktober 2018 |

Relaxen op Palm Cove

Een rondreis door Oost Australië kan best intensief zijn. Je rijdt dagenlang van bestemming naar bestemming om telkens verrast te worden door dit prachtige land. Je beleeft mooie maar soms ook lange dagen, en de vermoeidheid kan dan ook wel eens toeslaan.