Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Offerteformulier

Ben je van plan een rondreis te maken? Wat een geweldig mooi voornemen!

BELANGRIJK BERICHT: Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg voor 2 weken gesloten te houden voor het publiek. Waar we dus normaal gesproken je graag uitnodigen om in een fysieke afspraak een mooie presentatie van je reis te geven, zullen we dat tot 19 april 2020 alleen digitaal doen. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de spreiding van het virus. We staan je graag te woord per mail of telefonisch op 013-5323585.  


Wij vinden het het leukst wanneer je dan bij ons langs komt in onze Beleefwinkel in Tilburg.

Maar weet je al goed wat je wil mail ons dan je wensen. Dan kunnen we je een persoonlijke prijsindicatie geven van jouw droomreis. Mochten we n.a.v. jouw wensen nog aanvullende vragen hebben, dan nemen we eerst nog even telefonisch contact met je op zodat we het beste advies kunnen geven. 

info@beleefreizen.nl 

Naam: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Onderwerp: *

Voorkeursdatum afspraak: *
Voorkeurs dagdeel:
Bestemming indien bekend:
 
Nice 2 know