Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Een romantische dag in Quebec City

Een romantische dag in Quebec City

Een romantische dag in Quebec City

Op 04 April 2019.

Quebec City is prachtige historische stad van meer dan 400 jaar oud, in het oosten van Canada. Door de eeuwenoude gebouwen, kleine boetiekjes, musea en eeuwenoude kerken voelt het alsof je even terug gaat in de tijd. Je ziet de Franse sfeer overal terug, het heeft dan ook veel weg van een Europese stad.

Deze bestemming is ideaal voor een romantische vakantie met je geliefde. Hier zijn een aantal ideeën voor jouw romantische trip. Maak een stadswandeling door Old Quebec, deze koloniale binnenstad heeft heel veel te bieden.

Veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Ideaal dus voor een lekker wandeltochtje. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende Château Frontenac, ’s werelds meest gefotografeerde hotel. Of loop naar de Old Port, waar je een waanzinnig uitzicht hebt over de St. Lawrence rivier. In de winter zie je hier stukken ijs voorbij drijven, wat een uniek beeld geeft.

Maak een rondrit met een koets en paarden. Heb je geen zin om te lopen, dan pak je gewoon de koets. Je maakt een tour langs alle historische gebouwen, parken en door pittoreske straten. Geniet van al het moois dat Quebec City te bieden heeft, terwijl je samen met je geliefde warm blijft onder een dekentje. Wat wil je nog meer?

Sluit je dag in Quebec City af met een romantisch diner. Natuurlijk is de Franse keuken goed vertegenwoordigd in deze stad, maar er is ook een groot aanbod van internationale restaurants. Ciel-bistro bar is een absolute aanrander. Hier kun je genieten van hoogwaardige maaltijden met een fenomenaal uitzicht over de hele stad.