Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Bijzonder overnachten in Sacacomie Lodge

Bijzonder overnachten in Sacacomie Lodge

Bijzonder overnachten in Sacacomie Lodge

Op 12 October 2018.

Tussen Montreal en Quebec ligt, in één van Canada’s meest ongerepte natuurgebieden, een gigantische blokhut! Dit is een hotel waar je wat ons betreft zeker een nachtje moet logeren. Sacacomie Lodge is een Eco Resort waar je je graag een stukje voor om rijdt.

De keuze van je hotels tijdens een rondreis door Oost Canada maken vaak het verschil en zorgen ervoor dat je reis echt onvergetelijk wordt! Wij kennen de leukste en meest bijzondere plekjes. 

Sacacomie Lodge is gebouwd in harmonie met de natuurlijke omgeving. Vanuit het sfeervolle hotel heb je een prachtig uitzicht op de dichtbegroeide bossen en velen bergmeren. Met een verblijf in Sacacomie Lodge overnacht je in de pure wildernis maar wel in alle luxe. De combinatie van gastvrijheid, culinaire verwennerij, luxe faciliteiten en avontuurlijke activiteiten maken van Sacacomie Lodge een tophotel.

De uit boomstammen vervaardigde lodge ligt aan een prachtig meer met een oever van meer dan 40 kilometer in lengte. Het rustieke uiterlijk vormt een harmonieus geheel met de bosachtige omgeving. Op het terras zit je met een drankje en kijk je uit over het meer waar watervliegtuigen op landen. Het restaurant heeft een prachtige menukaart waar met name lokale lekkernijen op staan.

Het hele jaar door is Sacacomie Lodge populair. Er worden veel activiteiten georganiseert zodat je de omgeving goed leert kennen. ’s Zomers kun je begeleide wandeltochten maken of ga per paard, per motorboot, met een quad of watervliegtuig de omgeving verkennen. De meest populaure excursie is de zoektocht naar beren in wild. Ook in de winter is er geen tekort aan activiteiten. Je kunt dan denken aan ijsvissen, een ritje met een hondenslee of zelf een sneeuwscooter besturen.

Na een avontuurlijke dag is het heerlijk terugkomen in de lodge. Lekker ontspannen in de Spa met een hot tub, stoombad, sauna en een prachtig zwembad. Veel spafaciliteiten zijn zowel buiten als binnen. Zo kun je buiten in een hot tub ontspannen terwijl je over het blauwe meer en de oneindige bossen uitkijkt.

Dit resort was voor mij één van de verrassingen tijdens mijn bezoek aan Oost Canada.