Citytrip Tilburg

Beleef Reizen is specialist in maatwerk reizen. We stellen individuele rondreizen samen naar verre bestemmingen. Dit zijn bijzondere reizen, die je vaak één keer in je leven maakt. Onze bestemmingsspecialisten gaan graag met jou om tafel om deze reis precies zo te maken, dat hij exact op jullie wensen aansluit. En dat kan volgens ons eigenlijk maar op één manier, 'face to face' in onze Beleefwinkel.

We presenteren je rondreis van dag tot dag in één van onze spreekkamers. Op een groot scherm krijg je alvast een preview van je reis. Op die manier weet je wat je te wachten staat en kunnen de vakantiekriebels direct beginnen. 

Klik hier om direct een afspraak in te plannen

Citytrip Tilburg

Experimenteel, Rauw, Tegendraads, Daadkrachtig, Sociaal en Humor! Dit zijn de zes woorden die Tilburg het best omschrijven. Een stad met een rijke textielhistorie. Een industriestad. Door de wol geverfd en bezig met een ongekende transformatie! Een verrassende stad en liefde op het tweede gezicht, een stad van makers en doeners. Het winkelgebied is de centrale as in het centrum. De ideale start voor een bezoek aan de verschillende gebieden. Tilburg wordt namelijk pas echt leuk als je op ontdekkingsreis gaat! Breng een bezoek aan de Spoorzone, de bruisende horecapleinen, het verrassende dwaalgebied of het creatieve Veemarktkwartier. Even helemaal tot rust komen? De ultieme ontspanning vind je in de Piushaven, de binnentuinen en stadsparken.

Maar ook in de nabije omgeving is er van alles te beleven. De prachtige natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen en de Oisterwijkse bossen en vennen liggen op een steenworp afstand. 

Ben je een cultuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan één van de vele musea zoals de Pont, het Textielmuseum of het Natuurmuseum Brabant. 

Wil je er een echte Citytrip van maken? Dan adviseren we je natuurlijk graag in het vinden van een mooie overnachtingslocatie. In de avond breng je nog een bezoek aan Popcentrum 013 of ga je heerlijk dineren in één van de vele horecagelegenheden. 

Nice 2 know