Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Spice Up Your Trip: White Island

Spice Up Your Trip: White Island

Spice Up Your Trip: White Island

Op 05 December 2019.

Hoe krachtig de natuur kan zijn ervaar je met een bezoek aan White Island. Dit vulkaaneiland ligt in de Bay of Plenty, vlak boven het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Deze actieve vulkaan is tijdens een avontuurlijke excursie van dichtbij te bekijken. 

White Island is te bereiken met een dagexcursie vanuit Whakatane. Per excursieboot vaar je naar een locatie vlak voor de kust, vanwaar je per zodiac naar de rotskust van White Island vaart. Als je onderweg goed oplet kun je misschien wel walvissen en dolfijnen spotten. Tip: je kunt White Island ook bereiken met een helikopter, maar houdt wel rekening met het prijskaartje.

Eenmaal aangekomen op White Island ga je bepakt met een gasmasker en helm een spannende wandeling over de maanlandschappen maken. Onder begeleiding van een gids maak je een wandeling over de binnenste krater van deze actieve vulkaan. Daarnaast kom je onder andere borrelende modderpoelen en oude machines van de zwavelwinning tegen. De gids zal je meer vertellen over de mijngeschiedenis, evenals de geologische achtergrond van dit bijzondere eiland. 

Wil je meer te weten komen over wat Nieuw-Zeeland voor jou in petto heeft? Ga aan tafel met één van onze Beleef Nieuw-Zeeland specialisten voor een reisadvies op maat. Kom gezellig langs in onze Beleefwinkel in Tilburg!