Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Laat je rondreis op maat samenstellen

Laat je rondreis op maat samenstellen

Laat je rondreis op maat samenstellen

Op 03 August 2020.

Zie je door de bomen het bos niet meer op internet? Of heb je het te druk om je ook nog te oriënteren op een verre rondreis? Geef deze klus uit handen en laat het regelen door reisspecialisten die de kennis hiervoor in huis hebben. Daarvoor willen wij, als Beleef Nieuw-Zeeland, graag jouw partner in zijn! Maar hoe gaan wij te werk? We leggen het je graag in dit blog uit.

Het leukste vinden wij als je langskomt in onze Beleefwinkel in Tilburg. Eén van onze Nieuw-Zeeland specialist nodigt je uit in één van onze spreekkamers. Hier krijg je een presentatie te zien over wat jij allemaal kunt beleven in Nieuw-Zeeland. Van niet te missen hoogtepunten tot onontdekte plekjes. Tijdens dit gesprek kun jij jouw wensen kenbaar maken en samen met het deskundige advies van onze kant komen we samen tot een ideale rondreisroute. Extra leuk: als dank voor het langskomen trakteren wij jou op een heerlijke lunch bij een nabijgelegen restaurant!

De route die wij samen zijn overeengekomen gaan we voor jou uitwerken tot een mooie offerte. Een offerte die helemaal op maat is samengesteld voor jou. Zo maak jij jou eigen droomreis! Uiteraard zijn er in offerte altijd aanpassingen mogelijk mocht je in de route toch nog iets willen veranderen, daar zijn wij tenslotte maatwerkspecialist voor!

Bij Beleef Nieuw-Zeeland werken wij met bestemmingsspecialisten. Iemand die dus advies kan geven uit eigen ervaring omdat ze de bestemming zelf met eigen ogen hebben gezien. Wel zo handig om optimaal jou van advies te kunnen voorzien. Met de leukste tips voor excursies tot de beste kwaliteitshotels.

Wij organiseren rondreizen per auto of camper door Nieuw-Zeeland. Bekijk hier onze routesuggesties of kom langs voor een afspraak in onze Beleefwinkel voor persoonlijk advies op maat!