Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Raften in British Columbia

Raften in British Columbia

Raften in British Columbia

Op 18 April 2019.

Beleef de adrenaline tijdens een rafting-excursie in British Columbia! Rivier- en wildwaterrafttochten in British Columbia variëren van een ontspannen zweefvlucht door rustig water tot aan een opwindende rit door stroomversnelling van klasse 5.

Ga tijdens je rondreis eens raften of ben je een echte liefhebber? Probeer dan een meerdaagse expeditie op een van Canada's legendarische wildernisrivieren. Kicking Horse, Quesnel, de Fraser en de Tatshenshini. Peddel zijn echte hotspots. Of verken de schilderachtige canyons geflankeerd door regenwoud, watervallen en bergen, terwijl je onderweg verschillende dieren spotten.

Het plannen van bijozndere excursies maken je reis door Canada onvergetelijk. Tevens breekt het je 'reisdagen' en waak je ervoor om niet alleen maar de hotpots op je route af te vinken en achteraf te denken...hadden we maar iets meer tijd genomen om... Een goede balans tussen reizen en ervaren is belangrijk.