Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Mijn favoriet: Moraine Lake!

Mijn favoriet: Moraine Lake!

Mijn favoriet: Moraine Lake!

Op 08 November 2019.

West-Canada kent een groot aantal bijzondere meren. De ene is superblauw en omgeven door dennenbomen en de ander smaragdgroen tussen besneeuwde bergtoppen. Ieder meer heeft wel zijn eigen bijzondere kenmerken. Tussen al deze pareltjes van meren is het lastig kiezen, máár ik heb er een gevonden: mijn favoriet is Moraine Lake!

In de Canadese Rocky Mountains ligt het beroemde Banff National Park. Dit natuurpark is echt een must-visit als je in West-Canada bent. In het park vind je een heleboel mooie plekken. Moraine Lake behoort hier zeker bij! Moraine Lake is een prachtig gletsjermeer dat ingesloten ligt tussen hoge bergtoppen. Bij een eerste blik op dit meer zal de azuurblauwe kleur van het meer zeker opvallen. Als je dichter bij de waterrand komt, dan zul je zien dat het water enorm helder is.

Verken Moraine Lake met een leuke kanotocht of maak een avontuurlijke wandeling in de groene omgeving van dit meer. Tijdens een wandeltocht kun je verschillende dieren tegenkomen, zoals elanden, berggeiten én zelfs zwarte beren. Hoe gaaf is dat!
Probeer tijdens een wandeling te zoeken naar een hooggelegen plek en maak een foto van Moraine Lake. Dit wordt misschien wel één van de mooiste reisfoto’s die je ooit zult maken!

Nieuwsgierig naar meer bijzonder plekken in Canada? Ik kan je hier alles over vertellen! Kom langs in onze Beleefwinkel voor rondreistips of neem hier contact op.