Bekijk hier  voor meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Mocht je vragen hebben, dan helpen we je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Een rondreis Canada met kinderen

Een rondreis Canada met kinderen

Een rondreis Canada met kinderen

Op 25 October 2019.

Canada is vooral een ‘stoer’ land. Laat je kinderen de ruige en besneeuwde gebergtes zien en spot samen beren én walvissen in het wild. Zijn je kinderen al wat ouder? Dan kun je met je hele gezin kanoën of kajakken over ijsblauwe meren, ga samen mountainbiken door de bossen of ontdek hoe het is om te raften! 

West-Canada leent zich het beste voor een kindvriendelijke rondreis. Het buitenleven staat in deze regio centraal. Met je camper of huurauto kun je stoppen op leuke plekken en de kids kunnen zich vermaken in de natuur, waar ze alle ruimte hebben en lekker kunnen spelen. In het westen vind je bovendien veel familie lodges en je kunt er geschikte excursies ondernemen.

Canada heeft alle ingrediënten voor een familierondreis: de reisafstanden zijn niet extreem lang als je 2 weken of meer de tijd hebt, de wegen zijn er goed, de gezondheidszorg uitstekend en niet geheel onbelangrijk: Canada behoort tot één van de veiligste landen ter wereld.

Leuke uitjes in West-Canada met kinderen:
1. Tijdens een boottocht orka’s en walvissen spotten. Tip: de beste plek hiervoor is Tofino op Vancouver Island.
2. Wilde grizzly beren spotten met een River Safari.  
3. De Capilano Suspension Bridge, een gigantisch hoog parcours tussen de boomtoppen net buiten Vancouver.
4. Gletsjers bekijken aan de Icefield Parkway, zoals de Athabasca Gletsjer.
5. Kanoën of kajakken over superblauwe meren zoals Lake Louise.

Veel van onze reisspecialisten hebben zelf kinderen en kunnen zich goed verdiepen in jouw wens om een rondreis met kinderen te maken. Voor persoonlijk advies ben je bij mij of één van mijn andere collega’s van harte welkom!