Winnaar

Winnaar

Winnaar

Uitgeroepen tot Beste Reisbureau van Jaar 2018!

Ons moederbedrijf Disma Reizen heeft voor de vierde keer deze geweldige titel in ontvangst mogen nemen. Na 2000, 2003 en 2011 wordt 2018 nu aan dit bijzondere lijstje toegevoegd. Het was al een aantal jaar geleden dat wij met deze verkiezing hadden meegedaan en het is een geweldig mooie beloning dat we ook dit jaar weer met de winst naar huis mogen gaan.

Tijdens een feestelijke gala-avond in Amsterdam zijn maandagavond de winnaars van de Verkiezing Reisbureau van het Jaar 2018 bekend gemaakt. Wij namen vol trots de Award mee terug naar Brabant. Het gala was het sluitstuk van een lange strijd waarbij de deelnemende reisbureaus de afgelopen maanden diverse opdrachten hebben moeten volbrengen.

Volgens de jury kenmerkt Disma Reizen zich door hun gastvrije, persoonlijke benadering en hun unieke concept waarbij een groot deel van de reizen die zij aanbieden volledig door henzelf wordt geproduceerd, in samenwerking met de beste lokale partners in meer dan 50 landen. Daardoor ligt de kwaliteit van de reizen op een erg hoog niveau.

Directeur Werner van Disseldorp is trots op de mooie woorden uit het juryrapport. “Iedere dag hebben al mijn collega’s en ik als doel de mooiste, leukste en beste vakanties voor onze klanten te vinden en helemaal op maat voor ze samen te stellen. Iedere vakantie sluit zo altijd aan op de specifieke wensen van iedere klant. Vakantie is genieten en dat moeten het zoeken en boeken van een vakantie volgens ons ook zijn. De deuren van onze reiswinkels in Tilburg, Eindhoven, Goirle, Hilvarenbeek en Oosterhout staan voor je open om dit zelf ook te ervaren”. 

Nice 2 know