Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

To the top!

To the top!

To the top!

Durf jij naar de top van de CN Tower in Toronto? Dit is een unieke ervaring die je niet gauw meer gaat vergeten. De CN Tower is 553 meter hoog en is ter vergelijking 3x zo hoog dan de de Euromast in Rotterdam! Vanaf de top je een panoramisch uitzicht en met helder weer kun je zelfs de opstijgende dampen van de Niagara Falls (130 km verderop) zien!

Als je een echte waaghals bent kun je meedoen aan de 'Edge Walk'. Op 356 meter van de toren kun je op een platform van één meter breed een rondje om de toren lopen in de openlucht. Houdt je het liever iets veiliger? Dan kun je terecht in het 360 graden restaurant waar ze je de beste gerechten voorschotelen!

Nice 2 know