Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Kijk je ogen uit tijdens deze tocht!

Kijk je ogen uit tijdens deze tocht!

Kijk je ogen uit tijdens deze tocht!

De River Safari is een onvergetelijke boottocht, gelegen in de bergen van British Columbia, tussen Jasper National Park en Wells Gray. De eco-vriendelijke bootjes zijn stil waardoor het wildlife niet schrikt. Vanaf de boot kun je de meest 'te gekke' dieren spotten: elanden, arenden en grizzly beren. Maar ook genoeg flora zoals gletsjers en prachtige watervallen.

Een aantal van onze Canada-specialisten hebben deze safari zelf ook gemaakt. Wil je meer weten aarzel dan niet en stel ons je vragen.

Nice 2 know