Bekijk hier meer informatie en de veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en de invloed hiervan op jouw boeking bij Beleef Reizen. Vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus hebben wij besloten om onze fysieke locatie in Tilburg tot 19 april gesloten te houden voor het publiek. Zo hopen we ook weer een klein steentje bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het virus. Nieuwe aanvragen nemen we graag in behandeling, maar dan wel digitaal. We helpen je graag verder per mail of telefonisch op 013-5323585. 

Cafe du Monde

Cafe du Monde

Cafe du Monde

Wil je de smaak van Louisiana proeven? Wanneer je in New Orleans bent moet je dan echt een Cafe au Lait met heerlijke beignet bestellen bij Cafe du Monde bij French Market. Het café ligt aan Jackson Square en het schijnt dat men van ver komt om hier de beoemde beignets te proeven. Een populaire locatie, het kan er best druk zijn.

Beignets zijn een typisch gerecht/snack in Louisiana. De beignet is een vierkant stuk gebakken deeg,bedekt met poedersuiker. Ze worden geserveerd in porties van drie. De Cafe Du Monde koffie wordt traditioneel geserveerd als 'Au Lait', gemengd half en half met warme melk. Echter, iedereen heeft zo zijn persoonlijke voorkeur over hoe je je koffie het liefst drinkt dus allerlei varianten zijn te bestellen. 

Nice 2 know